Top News - 7 arbitrazhet e humbura/ Shqipëria, 109 mln euro ndaj kompanive të huaja

Pubblicato il 21 lug 2021
visualizzazioni 3 527
5

109 milionë euro ka humbur shteti shqiptar në shqiptar në Gjykatën e Arbitrazhit sipas të dhënave të grumbulluara nga Open Data.
Këto detyrime janë dëmshpërblime që shteti shqiptar duhet t’u japë palëve, kryesisht biznese për çështjet që kanë fituar, por pjesën më të madhe të borxhit, shumën prej 99.9 milionë eurosh, Shqipëria e ka detyrim ndaj biznesmenit italian, Francesco Becchetti.
Sipas Open Data Albania, ka procese të tjera Arbitrazhi që ende nuk kanë marrë formën përfundimtare apo ende nuk janë njohur zyrtarisht nga shteti ynë. Nё total detyrime potenciale qё mund tё materializohen nё kosto buxhetore shtesё janё nё vlerёn 300 milion euro. Nёse kёto vendime merren nё favor tё bizneseve, vlera totale e detyrimeve tё Shtetit Shqiptar ndaj Arbitrazheve do tё ishte rreth 446 950 959 Euro.

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on ITload Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH

Top Channel Albania
Commenti  
 • Andy Kelmend

  Andy Kelmend

  7 giorni fa

  Bravo ramuti

 • Eddy Kent

  Eddy Kent

  7 giorni fa

  Ky Rama për dëmet që po i shkakton Shqipërisë mund të krahasohet vetëm me Berishën!
  Është ti përplasësh kokë më kokë, njëri më keq se tjetri 💩🤮

 • DARDANIA

  DARDANIA

  7 giorni fa

  O rob qir po ja fut popullit qe jan fukarej

 • Bekim Murati

  Bekim Murati

  7 giorni fa

  Ky vetem llafe ka.....ilken kur do ta hiqni nga presidenca se na çmende se.shofim.dot me.sy

 • tv

  tv

  7 giorni fa

  Ta lumsha